About me

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Op deze pagina vertel ik je graag wat meer about me. Mijn naam is Maud Stubbe, een 22-jarige recent afgestudeerde met een passie voor reizen, muziek en social media. Ik studeerde toerisme aan de Breda University of Applied Sciences, ook wel kort ‘buas’ genoemd, maar ik woon al een tijdje op mezelf in het mooie Tilburg. Ik ben een echte brabantse en ben opgegroeid in een klein dorpje in de buurt van ‘S-Hertogenbosch dat meer koeien dan inwoners telt. Momenteel zit ik in de laatste fase van mijn opleiding, het afstuderen (ugh, zo fijn..), en werk ik al 7 jaar in verschillende horeca gelegenheden. Een normale week bestaat voor mij uit school, stage, werken en bloggen. In het weekend probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn vriend en vrienden/vriendinnen maar pak ik ook hier en daar een festival mee. Op mijn blog vind je voornamelijk posts over mijn reizen en de festivals die ik bezoek, maar ik schrijf ook graag over wat meer persoonlijke dingen en lifestyle gerelateerde zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan must sees in ons eigen kleine kikkerlandje of product aanbevelingen.

Ontstaan DailyMaud

Enkele jaren geleden ontdekte ik mijn interesse voor social media en content creatie. Ik merkte dat ik het ontzettend leuk vond om content te maken voor andere en om mensen te inspireren met mijn verhalen. Voorheen was instagram mijn go to pagina hiervoor. Ik deelde dagelijks foto’s, stories en verhalen op mijn pagina en merkte daardoor dat mijn following steeds groter werd. Op een bepaald punt werd mijn volgers aantal zelfs zo interessant dat het bedrijven en merken op begon te vallen. Ik kreeg wekelijks verzoeken van bedrijven om producten te promoten en dat vond ik natuurlijk heel erg leuk. Vanaf dat punt begon het idee van een blog me echt te bevallen. Een blog betekende een groter platform en meer ruimte/ letters om mijn gedachten op papier te kunnen zetten. Naast toffe producten waren er namelijk zoveel dingen waar ik graag over wilde schrijven, maar Instagram had daar gewoon weg niet de ruimte voor. Toen is DailyMaud ontstaan. Waarom DailyMaud? Daar zit niet echt een tof verhaal achter, ik vond het gewoon leuk klinken. Ik wilde op mijn pagina niet alleen mijn reis verhalen delen, wat voordehand liggend was aangezien ik toerisme studeer, maar ook verhalen over toffe feestjes en persoonlijke berichten.

Gastblogger

Naast blogger voor mijn eigen website ben ik ook actief als gastblogger en reporter op andere platformen. Ten eerste werk ik als festival reporter voor Festival Lovers. Een blog die reporteert over de tofste festivals en feestjes in Nederland. Voor hen bezoek ik de leukste evenementen (I know, zo zwaar) om vervolgens mijn honest opinion op papier te zetten. Ter aanvulling maak ik voor elk festival/evenement ook een unieke vlog zodat de lezer een nog duidelijker beeld krijgt van het festival. Ik sta altijd open voor samenwerkingen of het schrijven van een gastblog. Hiervoor kun je me bereiken op maud.stubbe@me.com.

Toekomst plannen

In de toekomst wil ik alleen maar blijven groeien. Momenteel liggen er een hele hoop kansen klaar en een aantal leuke evenementen/ reizen op de planning. Ik wil proberen om op vaste momenten te gaan posten en wil dit zelfs uitbreiden naar ‘daily’ posts. Naast het bloggen zullen ook mijn vlogs steeds belangrijker worden. Deze vlogs zullen van festival/reis vlogs uitgroeien tot wekelijkse vlogs waarin ik jullie elke week een kijkje geef in mijn leven. Om even alle onduidelijkheid uit de wereld te helpen: ik blog niet met de intentie om bekend te worden. Bloggen is voor mij een creatieve uitlaatklep waarmee ik probeer mensen te inspireren en motiveren. Daarnaast vind ik het gewoon ontzettend leuk om te doen.

Al met al genoeg plannen, maar zonder jullie red ik het niet! Dus If you like what you see, laat dan vooral een leuk berichtje achter! Verder zou ik het super leuk vinden als je de dailymaud pagina op Facebook een like kunt geven. Ik zal daar en op instagram de meeste updates geven omtrent nieuwe posts, winacties en andere leuke dingen.