Blog

EVENTS

Naast reizen zijn muziek en festivals twee van mijn allergrootste hobbies. Door de jaren heen ben ik gedurende het festival seizoen op meer en meer festivals te vinden. Zo vaak zelfs, dat ik hier ook voor een andere website over schrijf: festivallovers. In mijn blogs neem ik je mee naar de tofste festivals, geef ik je tips om lange dagen te doorstaan en laat ik je zien welk feestje je absoluut niet gemist moet hebben.

TRAVEL

Als student toerisme en iemand die gek is op alles wat met reizen te maken heeft, heb ik gedurende de jaren best wel wat bestemmingen bezocht. Ik vind het fantastisch om nieuwe culturen en plekken te ontdekken en hou er ook van om de wat minder toeristische attracties te bezoeken. Lees meer over mijn reisverhalen, top tips voor fantastische bestemmingen en wat je vooral wel of niet moet doen tijdens het boeken van een reis. 

LIFESTYLE

Omdat ik het ontzettend leuk vind om te schrijven, en het moeilijk vind me te beperken tot slechts een aantal onderwerpen, heb ik de categorie ‘ lifestyle’ in het leven geroepen. Ofja, niet in het leven, maar op deze blog. Onder deze categorie vind je alles van persoonlijke dagboek berichten tot aan foto blogs, reviews/ recensies en meer over een andere passie van mij: tweedehands & vintage!