Travel

Mijn nieuwe wereldkaart van wereldkaarten.nl

Zoals de meeste van jullie weten heb ik onlangs mijn bachelor toerisme gehaald. Ik ben al jaren gek op reizen dus voor mij was de keuze voor een vervolgopleiding vrij makkelijk. Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe landen, gebieden en culturen te ontdekken en ga daarom zo vaak mogelijk op reis. Naja, zo vaak als mijn bankrekening het toe laat. Momenteel woon ik in Tilburg in een klein maar fijn studentenhuis in het centrum, waar ik probeer om het meeste te halen uit mijn ruimte van 16 vierkante meter. Ik heb het altijd heel erg leuk gevonden om mijn kamer zoveel mogelijk bij mij te laten passen zodat wanneer je bij me langs komt je meteen kunt zien dat het echt mijn kamer is. Reizen is daarin een kernbegrip en ik vind het leuk om buitenlandse en etnische woondecoratie te verwerken in mijn inrichting. Het was daarom extra leuk toen ik in contact kwam met de website wereldkaarten.nl.

Wat is wereldkaarten.nl?

wereldkaarten.nl verkoopt allerlei stads-, land- en wereldkaarten op verschillende soorten materiaal: Schoolplaat, aluminium, behang, canvas, hout en nog veel meer. Van elk materiaal zijn er ook nog eens ontzettend veel verschillende ontwerpen en afmetingen waar je uit kunt kiezen, waardoor ze geschikt zijn voor elk interieur en elke ruimte. Ik mocht een wereld kaart uitkiezen op foto aluminium met de afmeting 90×60, deze verkopen voor ongeveer 79,95 en dat vondt ik ontzettend betaalbaar. Voor een wereldkaart op aluminium is er de keuze uit ruim 80 ontwerpen. Ik heb een lange tijd zitten twijfelen over verschillende ontwerpen omdat ik er teveel mooi vond. Na een tijdje bleek keuze nummer 1 uiteindelijk toch de beste te zijn en koos ik voor het ontwerp ‘doorsnede papier’ op aluminium.

Wereldkaart ‘doorsnede papier’

Mijn ervaring

De levering van de wereldkaart ging ontzettend snel. Binnen twee dagen had ik hem al binnen. De wereldkaart zat veilig ingepakt en was ingewikkeld met zacht materiaal zodat hij niet beschadigd kon raken tijdens het opsturen. Wat mij als eerste opviel was dat het ontwerp van de kaart ontzettend helder en mooi was, precies zoals hij op de website stond afgebeeld. Dikke pluspunten daarvoor. Het enige wat ik in het begin jammer vond was dat er aan de achterkant van de kaart geen stukken zitten om hem mee op te hangen. Voor mij bleek dit later een voordeel, omdat mijn huisbaas niet zo’n fan is van spijkers in de muur. Mocht je de kaart wel aan de muur willen hangen dan kun je super cheap haakjes kopen en deze aan de achterkant bevestigen. Ik zat er in eerste instantie aan te denken om zo’n dunne foto wandmeubel van de ikea aan te schaffen zodat ik de kaart daarop kon zetten, maar de boekenplanken die ik al had hangen bleken ook prima te werken aangezien de kaart amper iets weegt.

Kort samengevat ben ik ontzettend blij met mijn wereldkaart. Het ontwerp past perfect bij de rest van mijn interieur en bij mij als persoon. De verschillende ontwerpen die beschikbaar zijn op de website zorgen ervoor dat er kaarten zijn die passen binnen elke woning. Tenslotte was de levering en klantenservice ontzettend snel en prettig. Ben je nou ook geïnteresseerd in het aanschaffen van een stads-, land- of wereldkaart? Kijk dan snel op wereldkaarten.nl voor de verschillende materialen en afmetingen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *