Lifestyle

Superbox review: 200 euro aan producten voor 19,95?!

Surprise boxen, boxen met abonnementen, ik weet niet wat jullie er van vinden maar ik heb het idee dat we er bijna niet meer onderuit kunnen. Op TV zie ik minimaal 4 keer per dag een reclamespotje voorbij komen met betrekking tot zo’n box. Maar ook op Instagram, Youtube en Facebook  kom ik er niet meer onderuit. De inhoud van deze boxen verschilt vaak, maar de meest bekende zijn toch wel die met make-up (Goodiebox, Lookfantastic Beautybox etc) en de box waar ik het vandaag met jullie over ga hebben: de boodschappen box. De Superbox had ik al een aantal keer voorbij zien komen op tv en deze bleef maar in mijn hoofd hangen. Voornamelijk vanwege het feit dat hij een beetje ‘to good to be true’ leek. Superbox claimde namelijk een inhoud te hebben ter waarde van 200,- terwijl je slechts 19,95 moet betalen. Dat is slechts 10% van de volledige waarde! Omdat ik nogal achterdochtig was maar vooral ook heel eg benieuwd besloot ik de superbox te bestellen en vandaag vertel ik jullie daar alles over.

Hoe werkt Superbox?

Je bestelt de Superbox online op superbox.nl. De website opzicht is erg makkelijk en dient echt maar een doel: het verkopen van de box. Bij de meeste surprise boxen is de inhoud van je pakket een verassing, hier niet. Op de website staat precies vermeld wat je in je box kunt verwachten. Daarnaast word ook al vrij snel duidelijk gemaakt dat je geen abonnement aan het afsluiten bent. Je koopt de box eenmalig voor 19,95 en zit daarna nergens aan vast. Superbox wil de consument graag kennis laten maken met producten die niet perse erg bekend zijn of producten die nog maar kort geleden op de markt zijn gebracht.

Levering & inhoud

Ik bestelde de box op dinsdag 23 juli en op maandag 29 juli kreeg ik hem binnen. Het eerste wat ik zag toen ik de box open maakte was een stapel papieren, met daarboven op een uitleg van alle producten die in de box zaten inclusief wat alles individueel kostte. De inhoud van de box is een combinatie van voornamelijk etenswaren en vouchers. Maar er zitten ook 2 doucheproducten, een make-up product, zonnebrand en 2 paar veters in. In totaal zaten er 25 producten in de box die na een paar berekeningen en dubbele check-ups bij elkaar 202,43 kostte! Ik heb alle producten individueel gecontroleerd op prijs en deze kwamen precies overeen met de prijzen die vermeld stonden bij de product beschrijvingen. Je krijgt dus echt 200 euro aan producten voor maar 19,95 en dat vind ik zo bizar. 

Naast vouchers en een productbeschrijving zitten er ook een aantal flyers in de box over de producten die vrij nieuw en onbekend zijn. Zo heeft Pickwick twee nieuwe groene thee smaken op de markt gebracht en komt ook Wicky met een nieuwe smaak ice tea green. De voor mij nog onbekende producten waren de ‘HugoNuts – cherries & sugar free chocolat’ een gezonde variant op muesli en de ‘IcePower Coldgeld’ een verkoelende gel voor pijnverlichting. Dus ik ben heel erg benieuwd wat ik van deze producten ga vinden. 

Conclusie

De SuperBox maakt zijn claim zeker waar: voor 19,95 krijg je een box met een inhoud van 200 euro. Voor mezelf vind ik het vooral leuk om producten te testen die ik normaal niet zou kopen, maar ook voor mensen die het niet super breed hebben zou de superbox een goede oplossing kunnen zijn. Voornamelijk ook omdat je van tevoren ziet wat er in de box zit. Ik ben heel benieuwd naar wat ik van sommige nog onbekende producten ga vinden en ben zeker van plan om in de toekomst nog een superbox aan te schaffen. Wat vinden jullie van de superbox of surprise boxen in het algemeen? Zijn er nog boxen waar je een review van zou willen zien, laat het me dan weten in de comments!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *